Öppen förskola & Babycafé

kl 10och 

VÄLKOMNA TILL  ÖPPNA FÖRSKOLAN OCH  BABYCAFÉ I ST MIKAEL!

Vill du att ditt barn ska bemötas med kärlek och respekt, känna sig unikt och värdefullt, få leka och utveckla sin fantasi i små grupper och dessutom få uppleva kyrkans värdegrund tillsammans med utbildad personal? Då ska du välja Kyrkans förskola!

Välkomna till Öppna Förskolan i S:t Mikael. Här finns möjlighet för er och ert barn att leka och umgås med varandra. Tillsammans skapar vi en trygg och avslappnad plats i kyrkan. Vi har en liten samling 09.45 där vi sjunger, gör ramsor, rör oss till musik och har en liten andakt. Efter samlingen är det fikadax i caféet. Det finns material så att ni kan pyssla, leka med lera, rita och måla. Det finns också möjlighet för den som vill, att gå in i kyrkan och tända ett ljus eller bara sitta ner en liten stund.

Öppen förskola                                                                                                 Måndagar, torsdagar och fredagar kl. 09.00 – 12.00. Sångstund kl. 9:45, fika 10:15.
Barn: 0-6 år med vuxen.                                                                                               Fikat är gratis!
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574) och Helén Eriksson (0431-437575)

Babycafé                                                                                                              Välkomna till babycafé på tisdagar. En plats att träffa andra föräldrar och barn i liknande situation och utbyta tankar och erfarenheter och att också bara få vara. Vi har en sångstund kl 9.45 med andakt och efter den fikar vi.

Tisdagar kl. 09.00-11.30
Barn: 0-1 år med vuxen.
Gratis fika
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574)

Vecka 14 är det PÅSKSPEL som alla är välkomna att komma och se (tider på Kyrkans förskola i Ängelholms facebooksida) Denna veckan är både öppna förskolan och babycafeét stängt.

Under vårterminen har vi lite olika aktiviteter i St Mikael som är anpassade för familjer. Ex vis After work kvällar (kl 17 och framåt) den 31 januari och 20 mars. Vi äter tacos tillsammans, olika aktiviteter och minigudstjänst (anpassad för alla åldrar) och fikar.

Den 9 februari är det Dopängelgudstjänst kl 10 och den 12 april är det Familjegudstjänst kl 10.

Den 28 febr, 24 april och 15 maj är det vardagsgudstjänst 10.45 med efterföljande lunch (behövs anmälas) Under dessa dagarna är det öppna förskolan som vanligt mellan 9 och 12.

VÄLKOMNA!