Öppen förskola & Babycafé

    

VÄLKOMNA TILL  ÖPPNA FÖRSKOLAN OCH  BABYCAFÉ I ST MIKAEL!

Vill du att ditt barn ska bemötas med kärlek och respekt, känna sig unikt och värdefullt, få leka och utveckla sin fantasi i små grupper och dessutom få uppleva kyrkans värdegrund tillsammans med utbildad personal? Då ska du välja Kyrkans förskola!

Välkomna till Öppna Förskolan i S:t Mikael. Här finns möjlighet för er och ert barn att leka och umgås med varandra. Tillsammans skapar vi en trygg och avslappnad plats i kyrkan. Vi har en liten samling 09.45 där vi sjunger, gör ramsor, rör oss till musik och har en liten andakt. Efter samlingen är det fikadax i caféet. Det finns material så att ni kan pyssla, leka med lera, rita och måla. Det finns också möjlighet för den som vill, att gå in i kyrkan och tända ett ljus eller bara sitta ner en liten stund.

Öppen förskola                                                                                                 Måndagar, torsdagar och fredagar kl. 09.00 – 12.00. Sångstund kl. 9:45, fika 10:15.
Barn: 0-6 år med vuxen.                                                                                               Fikat är gratis!
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574) och Helén Eriksson (0431-437575)

Babycafé                                                                                                              Välkomna till babycafé på tisdagar. En plats att träffa andra föräldrar och barn i liknande situation och utbyta tankar och erfarenheter och att också bara få vara. Vi har en sångstund kl 9.45 med andakt och efter den fikar vi.

Tisdagar kl. 09.00-11.30
Barn: 0-1 år med vuxen.
Gratis fika
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574)

Under höstterminen har vi lite olika aktiviteter i St Mikael som är anpassade för familjer. Ex vis After work kvällar den 4 okt och 15 nov. Musikal ”ALM 22” den 22 sept, som barnkörerna på St Mikael spelar upp på en musikgudstjänst. Familjemässa den 3 nov och julfest den 15 dec. Den 20 sept och 22 nov är det vardagsgudstjänst 10.45 med efterföljande lunch (behövs anmälas) Vi har dessa dagarna öppna förskolan som vanligt mellan 9 och 12.

VÄLKOMNA!