Öppen förskola & Babycafé

 

VÄLKOMNA TILL ÖPPNA FÖRSKOLAN OCH  BABYCAFÉ I ST MIKAEL!

Pga Coronakrisen har vi ingen inomhusverksamhet just nu, men vi har startat upp ”Ute-Öppna-Förskolan” på St Mikael för hela församlingens förskoleverksamhet. Annika, Daniel, Helén och Kajsa håller i det. Vi har öppet måndag, tisdag, torsdag och fredag kl 9.30-11.30. Kl 10 har vi sångstund. Ta med egen matsäck!

Sommar-öppen-förskola blir det vecka 23-25 måndag, tisdag, torsdag och fredag kl 9.30-11.30 med Annika och Daniel. (ej midsommarafton) Samma premisser som för alla samlingar: Inte fler än 50 pers och inga förkylningssymtom. Ta med egen matsäck!         Varje morgon mellan 8-halv 9 uppdaterar vi på facebook: Kyrkans förskola Ängelholm

Vill du att ditt barn ska bemötas med kärlek och respekt, känna sig unikt och värdefullt, få leka och utveckla sin fantasi i små grupper och dessutom få uppleva kyrkans värdegrund tillsammans med utbildad personal? Då ska du välja Kyrkans förskola!

Välkomna till Öppna Förskolan i S:t Mikael. Här finns möjlighet för er och ert barn att leka och umgås med varandra. Tillsammans skapar vi en trygg och avslappnad plats i kyrkan. Vi har en liten samling 09.45 där vi sjunger, gör ramsor, rör oss till musik och har en liten andakt. Efter samlingen är det fikadax i caféet. Det finns material så att ni kan pyssla, leka med lera, rita och måla. Det finns också möjlighet för den som vill, att gå in i kyrkan och tända ett ljus eller bara sitta ner en liten stund.

Öppen förskola

Måndagar, torsdagar och fredagar kl. 09.00 – 12.00.
Barn: 0-6 år med vuxen. Fikat är gratis!
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574) och Helén Eriksson (0431-437575)

Babycafé                                                                                                                   

Välkomna till babycafé på tisdagar. En plats att träffa andra föräldrar och barn i liknande situation och utbyta tankar och erfarenheter och att också bara få vara. Vi har en sångstund kl 9.45 med andakt och efter den fikar vi.Tisdagar kl. 09.00-11.30
Barn: 0-1 år med vuxen.
Gratis fika
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574)

VÄLKOMNA!