Öppen förskola & Babycafé

 

VIKTIG INFORMATION FRÅN
KYRKANS FÖRSKOLA I ÄNGELHOLM!

ÖPPEN FÖRSKOLA OCH BABYCAFÉ INSTÄLLT FRAM TILL SLUTET AV JANUARI. MER INFO KOMMER DÅ.

(Med anledning av att vi kan ta emot ett begränsat antal barn och vuxna när vi nu startar verksamhet inomhus i vecka 39 har vi beslutat att ha anmälan till vår verksamhet.

Besök till Åvalla: skicka ett sms till Annika Olsson på tel 073 3658176 (max 20 pers/gång)

Besök till St Mikael: skicka ett sms till Kajsa Starfelt tel 073 3658174 (max 25 pers/gång)

Anmälan går till så, att man skickar ett sms till respektive kontaktperson dagen innan man vill komma, (för måndagens besök skickar man ett sms på fredagen innan) fram till kl 16.

Ni kommer att få ett svar samma dag ni skickar sms:et.

Det är också viktigt att ni meddelar via sms om ni inte kan komma.)

VÄLKOMNA TILL ÖPPNA FÖRSKOLAN OCH  BABYCAFÉ I ST MIKAEL!

From vecka 39 börjar vi vår inneverksamhet.(även på Åvalla, inne i stan) Se tider och grupper nedan. Vi begränsar antalet besökare till 25 personer på St Mikael. Precis som vid uteverksamheten så får vi stanna hemma om man har förkylningssymptom. Ta med egen fika! Kaffe, te och vatten kan ni få här.

Vill du att ditt barn ska bemötas med kärlek och respekt, känna sig unikt och värdefullt, få leka och utveckla sin fantasi i små grupper och dessutom få uppleva kyrkans värdegrund tillsammans med utbildad personal? Då ska du välja Kyrkans förskola!

Välkomna till Öppna Förskolan i S:t Mikael. Här finns möjlighet för er och ert barn att leka och umgås med varandra. Tillsammans skapar vi en trygg och avslappnad plats i kyrkan. Vi har en liten samling 09.45 där vi sjunger, gör ramsor, rör oss till musik och har en liten andakt. Efter samlingen är det fikadax i caféet. Det finns material så att ni kan pyssla, leka med lera, rita och måla. Det finns också möjlighet för den som vill, att gå in i kyrkan och tända ett ljus eller bara sitta ner en liten stund.

Öppen förskola

Måndagar, tisdagar och fredagar kl. 09.00 – 12.00.(Med början den 21 sept)
Barn: 0-6 år med vuxen. Ta med egen fika! Vi bjuder på kaffe och te!
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574) och Helén Eriksson (0431-437575)

Babycafé                                                                                                                   

Välkomna till babycafé på torsdagar. En plats att träffa andra föräldrar och barn i liknande situation och utbyta tankar och erfarenheter och att också bara få vara. Vi har en sångstund kl 9.45 med andakt och efter den fikar vi.

Torsdagar kl. 09.00-11.30 (Med början den 24 sept)
Barn: 0-1 år med vuxen. Ta med egen fika, kaffe och te har vi här!
Kontakt: Kajsa Starfelt (0431-437574)

VÄLKOMNA!